CALIDOSCOPI

ESPAI DE CREACIO PLASTICA

dimarts, 23 de setembre del 2014

Tallers de Creació Compartida: PIET MONDRIAN

El mes de setembre als Tallers de Creació Compartida hem estat treballant al voltant de l'obra de dos artistes: Piet Mondrian i Wassily Kandinsky.

Piet Mondrian és un artista holandès conegut per les seves pintures abstractes i se'l considera pare del neoplasticisme.

L'art abstracte no mostra coses que es poden reconèixer com persones, objectes o paisatges, sinó que es caracteritza pels estudis de colors, formes i objectes.

En les seves obres més conegudes, Piet Mondrian sovint va treballar amb colors primaris com el groc, el vermell i el blau, a més del negre i el blanc.

Aquests colors ocupen espais quadrangulars determinats i definits per les línies negres. Es distribueixen de manera asimètrica per l'espai i donen la sensació que s'estenen més enllà dels límits del quadre.

Al taller de Piet Mondrian amb les famílies hem fer les següents activitats:

1-Trobada amb el pintor i les seves obres: observació dels colors que fa servir i formes:



2- Creació d'una obra plàstica en grup:


3- Gimcana pel local de CALIDOSCOPI tot buscant objectes similars als objectes de disseny que existeixen al mercat i que estan inspirats en l'obra d'aquest artista.


4-Creació d'una obra plàstica individual inspirada en les obres de Piet Mondrian, tot experimentant amb diversos materials: pintures, papers, plastilina...i tècniques: pintar, enganxar, modelar...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada